7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Hvordan forbereder man sig bedst muligt til studiestart på sygeplejerskeuddannelsen?

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man starter på sygeplejerskeuddannelsen. Det kan være svært at vide, hvordan man forbereder sig bedst muligt til studiestart. Derfor får du her nogle råd til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt.

Indret et hjemmekontor med nye, billige kontorartikler, der ikke sprænger SU-budgettet

Et hjemmekontor er ikke kun forbeholdt virksomhedsejere, men kan sagtens indrettes i ethvert hjem. Det behøver ikke at være et stort rum, men det skal have plads til de nødvendige møbler og inventar. I et kontor kan det være dejligt med nogle billige kontorartikler, så man føler sig motiveret til at arbejde og kan holde styr på papirer og dokumenter, så man har et overblik over dem. Det er tit, man har lyst til at bruge en ny blok eller kuglepen, derfor er det en god idé at finde nogle gode, billige kontorartikler.
Derudover er en af de vigtigste ting i et hjemmekontor en god ergonomisk kontorstol, så man kan sidde i flere timer uden at få ondt i kroppen.

Har du brug for en computer til sygeplejerskeuddannelsen, og i så fald hvilken type computer har du brug for?

Der er ikke krav om, at man har en computer til sin uddannelse som sygeplejerske, men det kan være en stor fordel. I dagens Danmark er der rigtig mange ting, der foregår online – både når det kommer til undervisning og eksamener. Derudover er det også ofte sådan, at man skal bruge sin computer til at skrive rapporter og andet arbejde. Derfor kan det være en stor fordel at have en computer, hvis man gerne vil have den bedst mulige udnyttelse af sin tid på uddannelsen. Hvilken type computer man har brug for afhænger dog af ens behov.
Hvis du ikke er sikker på, hvilken type computer du har brug for, kan det være en god idé at snakke med nogle af dine lærere eller andre studerende. De vil kunne give dig et bedre indblik i, hvad der er behov for på din uddannelse.

Få tjek på dit SU-budget inden studiestart

Når man skal på studie, så er det vigtigt at have styr på sit budget. Dette gælder især, hvis man har SU som sin primære indkomst. Derfor kan det være en god idé at få tjekket sit SU-budget inden studiestart, så man ved præcis hvor meget man har til rådighed hver måned. På denne måde kan man også bedre planlægge sin økonomi, og eventuelt finde ud af om der er nogle ting, man kan undvære eller spare penge på.

Det er helt normalt at føle sig lidt utryg inden studiestart, men der er nogle ting man kan få styr på for at mindske sin usikkerhed.

sygeplejerskeuddannelsen