7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Det er vigtigt at holde hjemmet rent

De fleste mennesker i Danmark vil gerne have et pænt og rent hjem, som virker indbydende på gæster, der kommer på besøg. Man har ikke lyst til at familie og venner, der kigger forbi, skal opleve at men bor rodet og beskidt. Og det er heller ikke særligt sjovt at bo i et hjem, hvor nullermændene danser under møblerne, og vasketøj og pizzabakker ligger og flyder. Derfor gør vi naturligvis rent med jævne mellemrum, så hjemmet er hyggeligt og rart at opholde sig i.

I den forbindelse bruges der mange miljøfremmede kemikalier, rundt omkring i de små hjem. Det er i sagens natur ikke noget miljøet har godt af. Det er måske de færreste, der tænker over det, men det er faktisk et problem. Og man kan sagtens holde hjemmet rent, uden at svine for meget, hvis man bare køber rengøringsmidler, der ikke indeholder miljøskadelige stoffer. Og hvem vil ikke gerne skåne miljøet, hvis de kan? Heldigvis er det muligt et godt stykke henad vejen.

Renlighed er et plus

Mange driver virksomhed hjemme fra. Hvis man leder efter Sex i Vanløse, så bør man være opmærksom på at der også her er sørget for at renligheden er i højsædet. Dette gælder i det hele taget, hvis man søger efter sex i Hovedstaden. Heldigvis er folk inden for disse erhverv meget obs på hygiejnen, så det er som regel ikke et problem. Vi har heldigvis alle sammen forstået at renlighed er nødvendigt i det moderne samfund, så vi ikke bliver unødigt syge.

Kig efter Svanemærket

Der findes forskellige mærkningsordninger, som er målrettet forskellige produkter, og fortæller noget om hvor miljørigtige de er. Vi kender sikkert alle det røde Ø, der fortæller os at denne vare er fremstillet økologisk. Ofte ser man dette mærke på økologiske fødevarer. Når det handler om rengøringsmidler, så kender de fleste nok Svanemærket, som er et mærke, der tildeles produkter, der tager hensyn til miljøet. Køber man rengøringsmidler, som bærer dette mærke, så kan man være sikker på at der er gjort noget for at begrænse kemikalieindholdet i produktet.

Man kan i hvert fald begynde der, hvis man gerne vil være med til at skåne vores miljø. Det er vigtigt at man holder hjemmet rent, men det er også rart at vide at man gør det på en forsvarlig måde, så miljøet ikke lider overlast. Og det kan faktisk lade sig gøre i langt de fleste tilfælde, og det behøver ikke at være dyrere, at bruge et miljøskånsomt produkt frem for et mere miljøfremmed. De fleste supermarkeder har produkter til rengøring, som er skånsomme, men stadigt meget effektive. Hjemmet skal selvfølgelig være rent, så der ikke er farlige bakterier rundt omkring.

Rengøring